Blog

Vild vækst: Strategi-eksekveringen skal ud af dit hoved og sættes i system

photo-1527689368864-3a821dbccc34

Når startup-virksomheden bliver til en scaleup med 10-50 medarbejdere, kan du som stifter og leder ikke længere sikre eksekveringen alle steder. Der skal ske en formalisering. Læs her hvorfor og hvordan.

Alt i din virksomhed skal dybest set være forankret i en strategi. Det lyder banalt. Men faktum er, at når virksomheden får vokseværk, så begynder der at ske ting, der i bund og grund ikke er forankrede i strategien. Derfor er eksekveringen – evnen til at omsætte strategien til resultater – så …

Læs mere…

Vild vækst: Kultur og værdier skal på formel

photo-1455849318743-b2233052fcff

Når startup-virksomheden bliver til en lidt større scaleup med 100-250 medarbejdere, er der mere end nogensinde brug for en stærk kultur og klare værdier baseret på et knivskarpt purpose. Fordi de danner referencerammen for medarbejdernes adfærd – og virksomhedens evne til at skabe vækst og succes.

Kraftig vækst sætter din likviditet under pres, fordi du ansætter og investerer i ekspansion samtidig med, at din omsætning stiger. Dette skaber typisk perioder med meget stram likviditet, og behovet…

Læs mere…

Oplever du vild vækst? Din platform skal være bygget af gummi

photo-1506452985227-70bc78385fb0

 

Når startup-virksomheden bliver til en scaleup med 10-50 medarbejdere, skal ’platformen’ følge med. It, bygninger, organisation med mere udgør fundamentet, som skal holde ’hånden under’ virksomhedens vilde vokseværk.

Din platform er din virksomheds fundamentale infrastruktur. Det er dine it-systemer, fysiske bygninger og de organisatoriske rammer. 

Du er en stadie 1 virksomhed med 10-50 medarbejdere, og din platform er kendetegnet ved:

  • Lokation: Begyndende pladsproblemer i oprindelige lo…

Læs mere…

Oplever du vild vækst? - 3 ting du skal gøre for at sskabe overblik og sammenhæng i dine processer

photo-1542744173-8e7e53415bb0

Vild vækst: Sådan skaber du overblik og sammenhæng i processer

Når startup-virksomheden bliver til en scaleup med 10-50 medarbejdere vil der opstå flaskehalse. Der kommer mere drøn på, og det kræver stærke og standardiserede processer. Ellers kuldsejler eventyret hurtigt.

I en virksomhed med 10 eller færre personer er alle ansatte orienterede mod at få tingene til at lykkes. Fordelingen af opgaver er meget ad hoc-baseret. De færreste processer er nedskrevet. Det har der slet ikke været behov f…

Læs mere…

Vækstvirksomhed: Din people-strategi skal følge med væksten

photo-1556761175-5973dc0f32e7

 

Alle ved det. Men få efterlever det i virkelighedens verden: Dine ansatte er din virksomheds vigtigste ressource. Det er en udfordring for en virksomhed med vækst på op til 50 procent om året. Læs hvad du skal være opmærksom på i en mindre vækstvirksomhed med 10 til 50 medarbejdere.

Selv om udtrykket ’dine ansatte er din virksomheds vigtigste ressource’ er meget brugt, overrasker det mig ofte at se, hvor lemfældigt mange virksomheder egentlig håndterer deres medarbejderstrategi.

Alt for man…

Læs mere…

Vækstvirksomhed: Dit purpose skal stå så klart, at du kan skære dig på det

photo-1521046732450-c3259a378455-edited

Vild vækst: Dit purpose skal stå så klart, at du kan skære dig på det

Når startup-virksomheden bliver til en mindre scaleup med 10-50 medarbejdere, bliver der brug for et syleskarpt purpose. Læs hvorfor og hvordan.

De fleste virksomheder har en vision fra den dag, de bliver født. Den er bare sjældent udtrykt konkret og på skrift. Fordi der aldrig har været behov for det.

Men når den lille startup-virksomhed vokser til at være en mindre scaleup- eller vækstvirksomhed med 10-50 medarbejdere, så…

Læs mere…

Slut med Post-its og brown-paper sessions!

No-Code-Tools-and-the-Future-of-Process-Work.pdf

Slå proceskortlægning, implementering og optimering sammen til een øvelse! Spar tid og penge og øg samtidig engagement og success-rate.

Introduction – The future is here!

No-code tools like monday.com, Click-up, Airtables, Trello and Notion, to name a few, are disrupting the way businesses automate their processes by providing a platform for employees without programming skills to create custom solutions. These tools enable individuals to easily design and implement automation processes, resul…

Læs mere…