VI SKABER SUCCESFULDE SCALE-UPS

En overskuelig operationsmodel der kan hjælper dig på vækstrejsen

UNAS 5P MODEL

En operationsmodel sikrer at virksomhedens infrastruktur hænger sammen så der er rum og tid til at eksekvere på vækstmulighederne i markedet.

Unas 5P operationsmodel er kernen i et simpel og overskueligt værktøj der kan hjælpe dig med at få styr på din videre vækstrejse.PURPOSE: At få alle afstemt og fokuseret omkring den samme vision

PEOPLE: At sikre vi har de rigtige folk på de rigtige pladser

PROCESS: At sikre vi har robuste, effektive processer, der leverer høj kvalitet

PLATFORM: Hvor vi skal bo? Hvordan vores IT-struktur skal være? Hvordan vi skal være organiseret?

PERFORMANCE: Hvordan vi vil eksekvere på vores strategi?


DE 5 LAG I UNAS 5P OPERATIONSMODEL

Kravene til operations-modellen udvikler sig kraftigt i takt med at væksten i virksomheden tilfører mere kompleksitet i form af flere mennesker, ledelseslag, lokationer, systemer m.v.

De 5 lag i operationsmodellen fokuserer på de unikke problemstillinger scale-ups står med netop fordi de vækster så kraftigt inden for meget kort tid. Scale-ups kigger konstant ud i markedet for at gribe eksisterende chancer, samtidig med at de interne processer, konstant er i luften fordi det der virker for en 5-mand stor virksomhed ikke virker for den samme virksomhed ½ år senere hvor de er 15.

Det er altså ikke nok at være risikovillig, visionær og entreprenant – hvilket får virksomheden til at vokse, netop som en scale-up, der skal også være styr på alle de interne processer.

Disse to måder at håndtere en virksomhed på: Den entreprenante og den administrative er ofte 2 diametrale modsætninger. Derfor har vi sat det administrative på formular så den entreprenante CEO i en scale-up kan fokusere på vækstrejsen – samtidig med at der bliver taget hånd om det administrative.

Først når virksomheden infrastruktur er på plads kan den følge med stifterens vækstrejse

VI HAR SAT OPERATIONSMODELLEN PÅ FORMEL – SÅ DU KAN BRUGE TIDEN PÅ VÆKSTEN

Tag en af de tre selvevalueringer og få styr på organisationens vækstmuligheder.

Evalueringen giver dig et hurtigt overblik over hvor din infrastruktur er i fare for at bremse, eller helt dræbe væksten.


Læs videre om de tre vækstfaser din virksomhed skal igennem på rejsen fra 10 til 1000 medarbejdere